Fysisk trening for klatrere

Bli med på fagkveld om klatring og effektiv fysisk trening med Eivind Wang:

Onsdag 18.oktober: Bli sterkere.
Onsdag 25.oktober: Hvordan bedre utholdenhet og hvordan bli kvitt klatreskader

Er du fornøyd med treningen din? De fleste blir inspirert og motivert av progresjon og bedre prestasjon. Hvordan kan DU få mer igjen for tiden du bruker på klatring? Er du lei av synsing, såkalte eksperter og treningsfilosofier? Disse temakveldene gir en innføring i hvordan få bedre styrke og utholdenhet som klatrer, på vitenskapelig grunnlag.

Dr. Eivind Wang har professorkompetanse i treningsfysiologi, og er ansatt ved det medisinske fakultetet ved NTNU, St.Olavs hospital og University of Utah, USA. Eivind har også lang erfaring som klatrer innen alle disipliner, buldring, sportsklatring, alpint, og går svært harde bulder og ruter.

Tid/sted: Trondheim Klatresenter, 18.oktober og 25.oktober. Kl: 18:00 til 21:00.

Temakveldene er åpen og gratis for alle medlemmer. For alle andre så trenger du bare å betale drop-in til senteret, eller trekke ditt klippekort. For at vi vet hvor mange som kommer så må du melde deg på hver temakveld (dvs to påmeldinger dersom du vil være med på begge).

Påmelding onsdag 18.oktober: Bli sterkere

Påmelding onsdag 25.oktober: Hvordan bedre utholdenhet og hvordan bli kvitt klatreskader