HØSTEN ER HER OG FONTAINEBLEAU FÅR VÆRE I FRED FOR BUNKERNKLATRERNE, FOR NÅ ER DET KONK IGJEN.

Tarjei Hamre og Erik Hattestad skal fylle konkurranseveggen med skikkelig fete buldre.
Per Arne og Arve kan få skru litt hvis de lover å være snille.

Tarjei har flyttet tilbake til byen etter noen år i eksil i Oslo. Han har skrudd en del buldrekonkurranser rundt omkring i Norge de seinere åra, senest NC i Drammen, og de som har fulgt med vet at denne konkurransen kan bli legendarisk bra. Erik er enda en garantist for det.

Dere kan melde dere på her:
http://gripklatring.no/bunkern/

For dere som ikke kjenner formatet vårt, her er en liten innføring: Vi deler opp i klasser etter farger på buldre og vi skrur 4 buldre i hver farge. Deltakerne blir plassert i klasser etter at konkurransen er over og dere havner i klassen med det hardeste bulderet dere går. Poengutdeling som følger:

Gult Bulder 1 poeng (Lett, men sjukt fett)
Grønt bulder 10 poeng (Litt mindre lett)
Blått bulder 100 poeng (Ikke så lett)
Rødt bulder 1000 poeng (Litt hardt)
Svart bulder 10000 poeng (Hardt)
Hvitt bulder 100000 poeng (Knallhardt!!!)

Formålet i konkurransen er gå så mange buldre du kan i løpet av de 6 timene konkurransen varer og samle maksimalt med poeng. Dere dømmer dere selv og mantraet er: God stil og god stemning. Deltagelse koster 100,- i tillegg til inngang.

Det blir premering av 5 klassevinnerne fra grønn+ gul til hvit og en mengde uttrekkspremier fra vår samarbeidspartner 7 blåner.

Møt opp når det passer, men vi vet at de ivrigste kommer til å stå klar kl 15:00.

Det er lov til å ta med seg noen forfriskninger og sette seg oppe på mezzaninen etterpå. Selvskryt og dissing av andre i god buldrerånd. Vi holder åpent utover kvelden.