Trondheim Klatreklubb arrangere Kurs i Paraklatring – Klatring for personer med en funksjonsnedsettelse.

Har du allerede en tilrettelagt klatregruppe i din klatreklubb eller vil du starte opp en ny gruppe? Eller er du kanskje litt nysgjerrig på hvordan klatring kan brukes som aktivitet for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser? Klatring er en aktivitet som kan tilpasses slik at alle kan oppnå mestring i sporten. Dette er et kurs som gir en innføring i tilrettelegging og tilpasning av fysisk aktivitet for personer med funksjonsnedsettelse, med spesiell vekt på klatreaktivitet. Kurs i paraklatring er utviklet av Norges Klatreforbund.

Når? 19.nov 2017, kl10-16
Hvor? Trondheim Klatresenter
Krav: Minimum 18år, godkjent klatreleder inne
Påmelding: Send e-post til klatringforalle@outlook.com
Kursavgift: Kurset er gratis!