I DENNE SØTE ADVENTSTID KAN DERE MØTES IGJEN TIL VENNSKAPLIG DYST PÅ KONKVEGGEN.

Denne gangen er det tre av de faste deltakerne som får skru. De er med på skruteamet i Klatresenteret og er med på å gi dere den daglige dosen med fete buldre. Nå får vi se om de håndterer konkurranseformatet. Vi tror det og gir dere…

PETTER “SMART” SLUNGAARD KRISTENSEN
SVEINUNG (SVIMA) RIIBER 
ARE (ARE) RYVARDEN KARLSEN

Disse tre trenger ingen hjelp, så Arve, Erik og Per Arne kjøper inn drikke til etterpå. Det er igjen et fat med øl fra Nordiskfesten som vi også tenker å bli ferdig med. Ta med et par på egenhånd for sikkerhets skyld, så snakkes vi på mezzaninen.

Dere kan  melde dere på her.

For dere som ikke kjenner formatet vårt, her er en liten innføring: Vi deler opp i klasser etter farger på buldre og vi skrur 4 buldre i hver farge. Deltakerne blir plassert i klasser etter at konkurransen er over og dere havner i klassen med det hardeste bulderet dere går. Poengutdeling som følger:

Gult Bulder 1 poeng (Lett, men sjukt fett)
Grønt bulder 10 poeng (Litt mindre lett)
Blått bulder 100 poeng (Ikke så lett)
Rødt bulder 1000 poeng (Litt hardt)
Svart bulder 10000 poeng (Hardt)
Hvitt bulder 100000 poeng (Knallhardt!!!)

Formålet i konkurransen er gå så mange buldre du kan i løpet av de 6 timene konkurransen varer og samle maksimalt med poeng. Dere dømmer dere selv og mantraet er: God stil og god stemning. Deltagelse koster 100,- i tillegg til inngang.

Det blir premering av 5 klassevinnerne fra grønn+ gul til hvit og en mengde uttrekkspremier fra vår samarbeidspartner 7 blåner.

Møt opp når det passer, men vi vet at de ivrigste kommer til å stå klar kl 15:00.