OCUN CUP 2021
Endelig Ocun cup igjen. Vi satser på at koronarestriksjonene er borte i november slik at vi kan ha en finale med publikum og spetakkel. God stemning og masse bulder i alle vanskelighetsgrader. Denne konken passer for alle og du kan vinne  fete uttrekkspremier fra Ocun og VPG. Det er to klasser, Dame og Herre. Klassevinnerne kommer videre til finalen!Regler er som følger;
Gå så mange bulder du klarer på en uke!  Klassevinnerne kommer videre til finalen!
Det er 6 finaleplasser i hver klasse. I tilegg till klassevinnerne kommer de beste fra sammenlagtlisten videre til finale. Sammenlagtplasseringen avgjøres av hvor mange bulder du klarer å toppe i alle de 3 cupene tilsammen.
Pris for poengkort: 100,-
Kjøpes i resepsjonen der cupene skal være.
Program for hele cupen:
Cup #1 Grip Sluppen 1.10 – 8.10
Cup #2 Grip Leangen 15.10 – 22.10
Cup #3 Grip Stjørdal 29.10 – 5.11
Finale Grip Sluppen 11.11
Rutesettere:
Daniel Heyler
Ragnhild Eriksrud
Erik Hattestad
Bendik Vongraven
Mattis G. Husby