Mandag 12. september kl. 10:00 åpner endelig tauhallen på Sluppen. Vi har jobbet med å få til tausenter i mange år og nå kan vi endelig ønske velkommen til nettopp det. Trondheim har dermed fått ett ett av norges største komplette klatresenter. Høyt er det også. Så vidt vi vet er det kun Oppdal som slår oss på høyden når det kommer til innendørs klatrevegg. 20 selvsikrere står også klare til bruk slik at man skal få tatt seg en effektiv økt på tau uten klatrepartner.

Husk at alle som skal sikre må ha brattkort. Mangler du dette kan du melde deg på kurs her Arrangementer for september 2022 – Grip Klatring. Om kusene fylles opp setter vi opp nye fortløpende. Man kan også ta kun selve brattkorttesten. Send en mail til post@gripklatring.no  for forespørsel om dette.

Det blir konkurranse utover uka med finaler neste lørdag. Følg oss i sosiale medier for oppdateringer på dette.

Velkommen!