Det er med stor sorg vi må meddele at Trondheim Klatresenter/Grip Leangen snart må lukke dørene for siste gang. De siste månedene har det vært mye usikkerhet knyttet til når vi må stenge, men nå er den endelige datoen satt, mandag 31. oktober er siste åpne dag.

Vi lar selvsagt ikke dette forbigå i stillhet. 10 år med klatreglede skal hedres. Fredag 28. oktober arrangerer vi den siste klatrekonkurransen, finalen i årets Ocun cup. Kom å se Trondheims sterkeste klatrere ta i på de ikoniske soppene. Etterpå tar vi oss en skikkelig fest!

Det blir selvfølgelig vemodig å si farvel til det gode gamle lokalet. Men som sjefsrutesetter Erik Hattestad sier, «Livet går videre». Byggingen av nye Grip Leangen er allerede i gang (her kan du følge med på fremdriften). Vi håper å se dere alle igjen der når vi åpner sommeren 2023 og at dere vil hjelpe oss å gjenskape den samme magien der som vi har hatt i Falkenborgveien.