pt-veiledning

Personlig veiledning

Personlig veiledning

Grip klatring tilbyr enkelttimer med personlig veiledning.  Vi tilpasser opplegget etter ønske fra klatrer og  tar utgangspunkt målsetting. Typisk opplegg kan være to timer der man går gjennom fysiske tester og klatrer litt for å finne svakheter/styrker. På grunnlag av dette lager vi et treningsopplegg som klatrer kan gjennomføre på egenhånd eller sammen med trener. Som oppfølging kan man vurdere om man vil kjøpe seg timer med personlig trener.

 

PT

Trenger du ett ekstra dytt noen ganger for å nå målene dine? Eller noen som “følger med ” på at du gjør det du skal i forhold til programmet du har fått? Da kan du bestille en enkelttime med trener som trener sammen med deg. Vi kan også kjøre gjennom testene på nytt får å sjekke progresjonen og eventuelt gjøre justeringer. Man velger selv om man vil ha tips til selve klatringen med teknikkøvelser eller om man vil trene mer klatrespesifikt som f. eks fingerstyrke eller campustrening.

Pris enkelttime 600,- eller 5000,- for 10 ganger.

Veiledning for alle nivåer

Nybegynner eller viderekommen, vi kan hjelpe deg til å nå målene dine. Om det er å gå harde buldre, sportsruter eller tradruter så har vi kompetansen til å hjelpe deg å nå målene dine. Under kan du lese litt om de viktigste verktøyene for å trene klatrespesifikt. De fleste vil ha stor nytte av å implementere disse eller noen av disse treningsmetodene i treningen sin. Vi vil gå grundig gjennom disse treningsmetodene om du ikke er vant til å bruke de fra før. Under kan du lese litt om de forskjellige metodene.

Systemvegger

Brukes for å trene effektivt både fingerstyrke, timing og kroppstyrke. De fungerer som en treningsvegg men er utstyrt med ledlys slik at du har tilgang på tusenvis av buldre lagd av andre. Det finnes flere forskjellige vegger. Kilter, motherboard og moon for å nevne noen.  På Grip har vi moonvegger med litt forskjellig oppsett. Last ned appen så er du klar til å starte.

 

Treningsvegger

I treningsveggen får du trent alt. Fingerstyrke, teknikk og kroppstyrke. Her lager man egne buldre. Kan fint deles inn i fokusområde for den aktuelle dagen. F. eks lage buldre på pinc en dag for å fokusere på pincestyrken.

Fingertrening

Fingerstyrke regnes som den mest begrensende faktoren i klatring. Systematisk trening av fingre  vil ofte gi stor gevinst kjapt. Det er også et potensiale for skader, spesielt i starten så vær forsiktig.

Campus

Campusbrettet brukes av de fleste sterke klatrere for å trene dynamisk fingerstyrke og evnen til å “dra gjennom” på små tak. Treningen foregår på lister på et overhengende brett uten å bruke bena. 

Teknikk

Teknikk er kanskje det som er aller vanskligst å trene. Men alt kan læres. Klatring krever mye teknikk i form av balanse, koordinasjon og vektoverføring. En komplett klatrer behersker både statisk og dynamisk klatring. De   fleste av oss trekker mer mot den ene av disse så her også vil man ha utbytte av å trene det man er dårligst på. Er du relativt fersk eller bare har dårlig teknikk er det lurt å klatre mengde.

Kroppstyrke

“There`s no such things as too much power”

Wolfgang Gullich

Trenger ikke si noe mer om den saken

kontakt oss om PT

Priser

Enkelttime med gjennomgang av styrker/svakheter 700,-

Oppsett av treningsprogram 500,-

En time oppfølging/trening 500,-