Faste grupper med trener

ukentlig trening

Vi tilbyr en fast treningsøkt i uka med våre kompetente trenere. Du kan være nybegynner eller litt mer erfaren og vi skal klare å hjelpe deg til å finne klatreglede og bli en bedre klatrer. 

treningsgrupper

Treningsgruppene starter opp igjen i uke 35 . Siste trening i uke 48.

Treningsavgiften inkluderer inngang i senteret og klatreutstyr som tau, sele, og brems.  Det eneste dere må ordne med selv fra start, er klatresko og kalk. Som deltakere i treningsgruppene våre, får dere 10% rabatt på klatreutstyr i butikken.

Dersom man blir med underveis i semesteret, avregnes prisen mot gjenstående antall økter.

 Husk at påmeldingen er bindende. Blir du forhindret i å delta kan vi være behjelpelig med å finne en erstatter.

Barn er fra 7-11 år og ungdomsgruppene fra 12-15.

Dersom gruppene er fulle kan vi dessverre ikke ta inn flere barn/ungdom. Dette har med sikkerhet å gjøre. Takk for forståelsen for dette.

det eneste du trenger er motivasjon

Voksengruppa

Til alle som føler seg voksen nok. Vi kjører i gang denne gruppen om det blir nok påmeldte. Meld dere på under så tar vi kontakt om det blir nok påmeldte. Prisen pr. gang er 150,- for medlemmer  og 200,- for ikke medlemmer. Vi sender faktura ved eventuell oppstart.

ungdom
er for de som er 13+. Pris 3000,- for hele semesteret.
barn
er for de som er mellom syv og 12 år. Pris 2800,- for hele semesteret.
voksen
er for de som føler seg voksne nok, men i utgangspunktet fra 18 år. Øktene for de voksne varer i 2 timer. Pris 3300,- for hele semesteret.

hvem er vi?

Stian Simonsen er den treneren som har vært med oss lengst og har vært med å utforme opplegget rundt barne- og ungdomsklatring i Klatresenteret. Stian  har et veldig godt lag med ungene og deltakerne på gruppene hans får en rask progresjon. 

Truls Mikaelsen

Er en mester i god teknikk og har mye å lære bort til de som har klatret litt. Han er  i norgestoppen med flere gode plasseringer i NM og norgescup. Truls er trener på ung 3 viderekmmen på onsdager.

Julie Myrmo Leirvik Er ny i byen og nettopp returnert fra et års klatretur rundt om kring i Europa. Hun tar med seg mye trenererfaring fra Molde hvor hun har trent både turnere og klatrere. Julie trener ung 4 viderekommen og barn 6. Begge på Sluppen.

Andreas Hauge Larsen er en ivrig klatrer. Han har trent voksengruppa de årene og tilført mye nye øvelser og hjulpet deltakerne til å forbedre sine prestasjoner i klatreveggen. I tillegg til treningsgrupper, jobber Andreas med Klatring for alle som er et fantstisk tilbud som drives av Trondheim Klatreklubb her i våre lokaler.

Ane Dragset Begynte klatrekarrieren allerede som fireåring og har vært fast inventar på Klatresenteret de siste årene. Ane er leken og glad i barn noe som vises på treningene. Om vinteren finner du meg ofte på fjellet med ski på bena.