mestring-bevegelse-felleskap

klatre-

bursdag

 

 

 

 

 

 

Drømmebursdagen for alle klatreglade og lekelystne barn. Inviter vennene dine til en opplevelsebursdag på Grip Klatring. Bursdagen varer i to timer og dere disponerer bursdagsrommet før dere klatrer. Dette rommet kan dere disponere gjennom hele bursdagen. Her finner dere kjøkken med alt dere trenger av bestikk og kokeytstyr. Dere velger selv om dere vil spise før eller etter klatring, lek og moro.

Det anbefales at man er en voksen pr. fem barn men det kommer selvfølgelig ann på alder til barna. Pris: 170,- pr. barn.  Dette inkluderer lån av bursdagsrom og leie av sele og sko. Selvsikrerne kan fint brukes på egen hånd etter en kjapp opplæring av personalet i resepsjonen. Ønsker man likevel instruktør kommer et tillegg på 800,-. Merk at det ikke er mulig å booke med instruktør på fredager.

Det er mulig å bestille mat fra lager 11 .Send en forespørsel til post@lager11.no for mer info om dette! Vi har hørt rykte om at de også kan lage fantstiske skreddersydde bursdagskaker.

trykk her for BOOKING

Feire bursdagen din med klatring og lek i vårt fine barnerom! Bursdagen varer i to timer og dere velger selv om dere vil booke med eller uten instruktør.