mestring-bevegelse-felleskap

klatre-

bursdag

FEIRE BURSDAGEN DIN MED KLATRING OG LEK I VÅRT FINE BARNEROM! BURSDAGEN VARER I TO TIMER OG DERE VELGER SELV OM DERE VIL spise før eller etter klatring og lek.

Pr. nå (14.april) tar vi ikke imot bookinger på bursdager.

Spinnvill bursdagsfeiring

Drømmebursdagen for alle klatreglade og lekelystne barn. Inviter vennene dine til en opplevelsebursdag på Grip Klatring. Bursdagen varer i to timer og man disponerer bursdagsrommet gjennom hele bursdagen. Her finner dere kjøkken med alt dere trenger av bestikk og kokeutstyr. Dere velger selv om dere vil spise før eller etter klatring, lek og moro.

Det anbefales at man er en voksen pr. fem barn men det kommer selvfølgelig ann på alder til barna. Pris: 170,- pr. barn.  Dette inkluderer lån av bursdagsrom og leie av sele og sko. Selvsikrerne kan fint brukes på egen hånd etter en kjapp opplæring av personalet i resepsjonen. 

Det er mulig å bestille mat fra lager 11 . Send en forespørsel til post@lager11.no for mer info om dette! Vi har hørt rykte om at de også kan lage fantastiske skreddersydde bursdagskaker

Koronaregler for bursdagsfeiring.

Det går ikke ann å bestille med instruktør pga korona nå. Dere vil få en innføring i bruk av selvsikrere som ikke krever forkunnskaper for å kunne brukes. Ellers må man følge gjeldende koronaregler som er listet opp og linket til under.

 • Barnebursdag i leid lokale:

  • Dersom feiringen avholdes i et leid lokale eller annet offentlig sted innendørs, kan du samle opp til 10 personer. Hvis dere er utendørs, kan dere være opp til 20 personer. Det kan være lokale regler med lavere antall tillatte gjester.
  • Følg ellers reglene som gjelder for arrangement på offentlig sted.
  • Alle skal holde minst en meters avstand, men man bør holde minst to meters avstand. Barnehage- og barneskolekohorter er unntatt dette kravet.
  • Voksne, både arrangører og eventuelle ledsagere, bør holde avstand til andre barn og voksne, samt følge vanlige smittevernråd.
  • Dersom det er mulig, er det fortsatt å foretrekke at feiringen skjer utendørs.
  • Mat bør serveres ferdig i porsjoner, også kake. Husk rene hender hos både de som serverer og de som spiser.

helsenorge.no koronavirus/feiringer-barnebursdager

Tidspunkter

 Onsdager:  17:00 – 19:00

Fredager:    17:00 – 19:00

Lørdager:     16:00 – 18:00

Søndager:     16:00 – 18:00