mestring-bevegelse-felleskap

klatre-

bursdag

FEIRE BURSDAGEN DIN MED KLATRING OG LEK I VÅRT FINE BARNEROM! BURSDAGEN VARER I TO TIMER OG DERE VELGER SELV OM DERE VIL spise før eller etter klatring og lek.

Spinnvill bursdagsfeiring

Drømmebursdagen for alle klatreglade og lekelystne barn. Inviter vennene dine til en opplevelsebursdag på Grip Klatring. Bursdagen varer i to timer og man disponerer bursdagsrommet gjennom hele bursdagen. Her finner dere kjøkken med alt dere trenger av bestikk og kokeutstyr. Dere velger selv om dere vil spise før eller etter klatring, lek og moro.

Det anbefales at man er en voksen pr. fem barn men det kommer selvfølgelig an på alder til barna. . Selvsikrerne kan fint brukes på egen hånd etter en kjapp opplæring av personalet i resepsjonen. 

Det er mulig å bestille mat fra lager 11 . Send en forespørsel til post@lager11.no for mer info om dette! Vi har hørt rykte om at de også kan lage fantastiske skreddersydde bursdagskaker

Korona og bursdagsfeiring.

Det går ikke ann å bestille med instruktør pga korona nå. Dere vil få en innføring i bruk av selvsikrere som ikke krever forkunnskaper for å kunne brukes. Ellers må man følge gjeldende koronaregler som er listet opp og linket til under.

 

Tidspunkter

Fredager:    17:00  eller senere

lørdager       17:00 eller senere

Søndager     17:00 eller senere

Pga kapasitetsproblemer har vi dessverre reduserte kapasitet på bursdagsfeiring.

Pris

170,- pr. barn. Inkludert er leie av bursdagsrom med alt utstyr, klatresko og sele. Send en e-post til ragnhild.eriksrud@gripklatring.no for forespørsel