Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Fra Inne til Ute – samling

1. mai @ 10:00 - 15:00

850kr.

Har du klatret inne, men vil ta steget ut og kjenne ekte fjell under fingrene? Da kan dette være noe for deg. Samlingen gir deg et grunnlag for å kunne klatre på boltede klatrefelt.

Vi skal gå gjennom klatring på topptau og på led, topptaufeste, risikomoment knyttet til klatring utendørs, hensynsfull opptreden på klatrefelt, spesifikke klatrebegreper, klatrefører og gradering, lese en artikkel Inne til Ute (denne får dere utdelt av oss), drikke kaffe, klatre og kose oss.

I og med av værgudene kan være svært så uforutsigbare, har vi satt av en lørdag i mai til denne samlingen. Vi møter opp ved Grip Stjørdal kl 10.00 før vi drar til Storvika og starter klatringen der ute.

Vi prøver oss først den 1. mai. Skulle ikke værgudene være på vår side, gir vi det et nytt forsøk lørdag den 8. mai.  Hvis det viser seg at heller ikke denne lørdagen passer for værgudene, så klinker vi til med lørdagen deretter. Vi kommer til å følge med på værmeldingen i tiden framover og gi beskjed om hvilken lørdag det blir.

Pris: 850,- kr

Klatrefelt: Storvika i Stjørdal

Varighet: 5 timer. Oppmøte kl 10.00 på Grip Stjørdal

Krav: Brattkort

Personlig klatreutstyr: klatresko, klatresele, et tau per klatrelag på to personer (minimum 30 meters tau), taubrems, 5 kortslynger, skrukarabin og en kalkpose (ikke et must – men godt å ha)

Annet utstyr: Kaffe/te/annen drikke etter eget ønske, matpakke, godt med klær – det kan fort bli kaldt å stå i ro å sikre.

Mulighet for å leie: Tau kr 60,-, brems og karabin kr 20,-

Minimum 6 deltakere – Max 12 deltakere

Instruktører: Jeanette Wagelid og Camilla Kjønnøy

Detaljer

Dato:
1. mai
Tid
10:00 - 15:00
Kostnad:
850kr.
Kategori for Arrangement:

Sted

GRIP Stjørdal
Wessels veg 95
Stjørdal, Sør-Trøndelag 7500 Norge
+ Google-kart
View Sted Website

Registrer

Bare 4 ledige plasser
Tribe Loading Animation Image

Already registered?

Use this tool to manage your registration.