Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Grunnkurs(Leangen)

26. februar @ 17:00 - 27. februar @ 21:00

Dette kurset gir deg kunnskap til å sikre en klatrer på led på en trygg måte og også klatre trygt selv. Kurset bygger på kursopplegget som er utarbeidet av Norges Klatreforbund og ender opp i Brattkortprøven, som dere sannsynligvis kommer til å bestå etter kurset. Etter endt kurs så får du 7 dagers gratis klatring i senteret.

Dersom vi ikke får til å ta prøven innenfor kurset, avtaler vi et nytt tidspunkt for denne. Selv om det først og fremst er et sikringskurs, vil det bli mye klatring i løpet av disse to dagene og du vil lære mye om klatreteknikk også. Det kan være en fordel å ha klatra litt før en går på dette kurset.

Prøv gjerne med buldring en gang eller to, eller ta kurset Prøv klatring så vet du mer om hva du går til.Brattkort kreves hvis du skal sikre og klatre på led og topptau i klatreSenteret og de aller fleste klatresentrene i Norden og skal forevises dersom en skal bruke tauveggen.

Etter endt kurs får du et midlertidig brattkort med varighet på 3 uker. Du må selv registrere deg på NKF sin nettside for å få det permanente brattkortet. Du får også 7 dagers gratis klatring etter kurset, og mulighet å kjøpe alt du trenger av startutstyr til rabatterte priser! Vi har nybegynnerpakker fra kjente og godkjente merker som Petzl og Black diamond i butikken. Spør i kassen om du lurer på noe!

Det vil være maksimalt 6 deltakere pr. instruktør på kurset. Vi trenger minimum tre deltakere for å gjennomføre kurset. Du vil få beskjed i rimelig tid hvis vi ikke får det til.

Hvis du vil melde på en gruppe, kan vi få til andre dager og tidspunkt, ta kontakt med oss i så fall!

Krav: Minimum 13 år, godkjenning fra foresatte inntil fylte 18 år.

Kurset er på 8 timer fordelt på to kvelder.

Pris: 1300,- Inkl. Brattkortprøve, inngang og lån av nødvendig utstyr

Detaljer

Start:
26. februar @ 17:00
Slutt:
27. februar @ 21:00
Kategorier for Arrangement:
,

Arrangør

GRIP Leangen
Telefon:
91907291
Hjemmeside:
www.gripklatring.no

Sted

GRIP Leangen
Falkenborgveien 37
Trondheim, 7044 Norge
+ Google-kart
Telefon:
91907291
Hjemmeside:
www.gripklatring.no

Påmeldingen til denne hendelsen er nå stengt.