Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Klatrecamp i høstferien – fredag

15. oktober @ 08:30 - 15:30

Gratis

Bli med på tidenes klatrecamp i høstferien i Stjørdal – stappfull av klatreopplevelser barna sent vil glemme.

Stjørdal Kommune og Grip Stjørdal ønsker velkommen! Gjennom en aktiv dag skal barna få boltre seg i klatreveggen og i buldreveggen, og kanskje drar vi ut og ser på et klatrefelt, og mulig vi rappellerer. Dette ser vi an. Om været viser seg fra den litt mer våte siden, blir vi inne på senteret og klatrer, spiller spill, trener, leker Kongen i veggen og spiser mat.

Alder:
Klatrecampen er for dem mellom 5. trinn og 7. trinn, bosatt i Stjørdal kommune.

Varighet:
Vi har tilbudet som dagsaktivitet som tilbys hver dag hele uka, fra kl 8.30 – 15.30. Det er mulig å melde seg på flere dager, men hvis det er stor pågang, vil de som ikke har fått prøve tilbudet bli prioritert. Dere vil få beskjed i god tid i forveien om det skulle skje endringer.

Aktivitetene starter kl 9.30, så det er fint om ungene er på plass før det.

Kvalifikasjon:
Det trengs ingen erfaring med klatring fra før. Det som trengs er lyst til å klatre. Når denne dagen er over har nok både evner og lyst til klatring økt.

Utstyr:
Vi stiller med klatreutstyr.
Barna må ha på klær som passer dagens vær – i tilfelle vi går ut.
Deltakerne må ta med to nister og drikke hver dag. Erfaring fra tidligere, viser at ungene er sultene allerede kl 10.30, så da spiser vi lunch og en liten matbit igjen ca kl 14.

Antall deltakere:
For å lage et best mulig tilbud til deltakerne setter vi en  grense på 20 deltakere hver dag. Deltakerne vil bli delt inn i to grupper, dette for å gjøre arbeidet til instruktørene lettere. Når det er sagt, så vil vi være sammen stort sett hele tiden.

Venteliste:
Send mail til jeanette.wagelid@gripklatring.no

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Detaljer

Dato:
15. oktober
Tid
08:30 - 15:30
Kostnad:
Gratis

Sted

GRIP Stjørdal
Wessels veg 95
Stjørdal, Sør-Trøndelag 7500 Norge
+ Google-kart
View Sted Website