Event

Om det er for en bedrift, vennegjeng, skoleklasse eller et idrettslag, kan vi tilby en opplevelse utenom det vanlige…

Prøve klatring inne

Prøv klatring på innevegg. Både på tau og buldring.

Prøve klatring ute

Det er flere fine klipper rundt Trondheim der du kan prøve klatring med kyndig veiledning og sikring. Vi kan ta deg og dine med ut på en tur i marka du ikke har hatt maken til.

Rapellering ute

Vil du teste grensene dine ved å slippe deg ut en 50m høy klippe i en fri rapell? Vi har funnet frem til en flott rapell i Korsvika med en enkel start og spektakulær nedfiring. Du rapellerer for egen maskin, men med fjellvant guide og ekstra backup. Noe for utdrikningslaget eller teambuilding på jobben.

Barnebursdag

Vi arrangerer barnebursdag for 6 år og oppover. Vår pris er kr. 180,- pr barn, og da får dere med instruktør i 2 timer. Dere disponerer messanin med kokeplate og sitteplasser. Barna får prøve både tauklatring og buldring. Bursdager kan bare arrangeres i helgene, siden det er så mye folk her i ukedagene.

Kontakt oss for et skredderydd opplegg og pristilbud.

Sommercamp

5 dager klatreferie for barn og ungdom – en knall avslutning på sommerferien!

Mens de voksne må jobbe og slite i sommervarmen, er det ingen grunn til at barna skal gå hjemme og sture. Bli med på klatreCamp og lær og opplev klatresportens gleder. Mye moro med nye og gamle venner. Campen vil være både inne i Klatresenteret og ute på klipper rundt byen. Deltakerne kan møte opp i senteret når vi åpner men det organiserte opplegget starter fra 09.30. Ta gjerne med frokost, spill og lesestoff om dere kommer tidlig.

For mer info og påmelding følg lenkene under!

Sommercamp uke 26

Sommercamp uke 32

Sommercamp uke 33