første besøk

f.a.q

For mange kan det være litt terskel for å prøve seg på klatring. Dette er det absolutt ingen grunn til. Klatring er lavterskel og krever ingen forkunnskaper. Vi har prøvd å samle spørsmålene som oftest blir stilt i menyen ved siden av.

Du trenger ikke booke tid for å klatre og det er bare å møte opp og kjøpe dropin.

SIKKERHETSREGLER PÅ GRIP

ALL KLATRING FOREGÅR PÅ EGET ANSVAR.

 

KLATRE MED BARN

 

BARN UNDER 12 ÅR MÅ HA FØLGE AV VOKSEN.

DET ER IKKE LOV Å LØPE/TURNE PÅ FALLSIKRINGENE.

IKKE OPPHOLDE SEG I/GÅ I FALLSONEN, DETTE ER FORELDRES ANSVAR.

 

BRUK AV SELVSIKRERE

DU ER ANSVARLIG FOR Å FÅ OPPLÆRING FRA PERSONALET FØR SELVSIKRERE KAN BRUKES.

HUSK KAMERATSJEKK FØR DU FORLATER BAKKEN! FOR BARN UNDER 13 ER EN VOKSEN ANSVARLIG FOR KAMERATSJEKK.

 

 

HA EN FIN OG SIKKER DAG PÅ KLATRING!

Hva er buldring?

Buldring er lek!

I tillegg er buldring er en egen idrett med både Norgescup, World Cup og nå også OL. Inne buldrer man opp til fem meter over tjukkaser uten tau! Siden man klatrer kun få meter er de mer fokus på hver bevegelse og det kreves både styrke og teknikk. Moderne buldring har elementer av sprint og akrobatikk og er en av de mest populære og desidert mest sosiale måten å klatre/trene på. Og det beste av alt er at det er like artig for nybegynnere som for proffer.

Hva trenger jeg av utstyr?

Du trenger kun et par klatresko så er du i gang. Det går også ann å klatre med innesko, for små barn er det ofte en grei løsning. Vil du klatre med sevsikrerne trenger du en sele. Både sko og sele kan du leie i resepsjonen. 40 kr. for sko og det samme for sele.

Høsten 2022 åpner vi i tillegg en ny avdeling på Sluppen. Den vil innehode tauklatring og her kan du enten klatre ved å bruke selvsikrere eller klatre med tau. Skal du klatre på tau trenger man ledkort. Dette vil det komme mer om etterhvert.

Trenger jeg forkunnskaper for å klatre på Grip?

Neida, du trenger ingen forkunnskaper for å klatre hos oss. Det er skikkelig lavterskel og passer for alle. Er du usikker hjelper de i resepsjonen deg mer enn gjerne i gang.

Kan jeg ta med barna på klatring?

Jepp. Vi har et morsomt lekerom for de aller minste barna også. Her finner du spennende ganger å krype inn i og rutsjebaner for å komme seg ned igjen. I tillegg finner du en fin barnevegg på seks meter med selvsikrere. Her er det morsomme og kreative ruter for barn helt ned i treårsalderen.

Pass godt på barna i klatrehallen. Om de løper rundt ute i selve klatrehallen kan de få fallende klatrer oppå seg. Dette kan være farlig så pass på. Små barn må hele tiden passes på av en voksen ute i hallen. For å være alene på klatring må barna ha fylt 12 år.