første besøk

f.a.q

For mange kan det være litt terskel for å prøve seg på klatring. Dette er det absolutt ingen grunn til. Både buldring og klatring i høyden er lavterskel og krever ingen forkunnskaper. Vil du klatre i tauveggene men mangler erfaring kan du bruke selvsikrerne våre. Vi har prøvd å samle spørsmålene som oftest blir stilt i menyen ved siden av.

Du trenger ikke booke tid for å klatre og det er bare å møte opp og kjøpe dropin.

SIKKERHETSREGLER PÅ GRIP

ALL KLATRING FOREGÅR PÅ EGET ANSVAR.

 KLATRE MED BARN

 BARN UNDER 12 ÅR MÅ HA FØLGE AV VOKSEN.

DET ER IKKE LOV Å LØPE/TURNE PÅ FALLSIKRINGENE.

IKKE OPPHOLDE SEG I/GÅ I FALLSONEN, DETTE ER FORELDRES ANSVAR.

 

BRUK AV SELVSIKRERE

DU ER ANSVARLIG FOR Å FÅ OPPLÆRING FRA PERSONALET FØR SELVSIKRERE KAN BRUKES.

HUSK KAMERATSJEKK FØR DU FORLATER BAKKEN! FOR BARN UNDER 13 ER EN VOKSEN ANSVARLIG FOR KAMERATSJEKK.

SKLA DU SIKRE ANDRE KLATRERE I TAUVEGGEN TRENGER DU BRATTKORT/LEDKORT. 

 

 

HA EN FIN OG SIKKER DAG PÅ KLATRING!

Hva er buldring?

Buldring er lek!

I tillegg er buldring er en egen idrett med både Norgescup, World Cup og nå også OL. Inne buldrer man opp til fem meter over tjukkaser uten tau! Siden man klatrer kun få meter er de mer fokus på hver bevegelse og det kreves både styrke og teknikk. Moderne buldring har elementer av sprint og akrobatikk og er en av de mest populære og desidert mest sosiale måten å klatre/trene på. Og det beste av alt er at det er like artig for nybegynnere som for proffer.

Hva trenger jeg av utstyr?

Hverken buldring eller klatring krever noen form for forkunnskaper. Du trenger kun et par klatresko (eventuelt sele) så er du i gang. Det går også ann å klatre med innesko, for små barn er det ofte en grei løsning. Både sko og sele kan du leie i resepsjonen. 40 kr. for sko og 50,- for sele. Kom innom så hjelper vi deg i gang.

Skal du sikre andre klatrere i tauhallen trenger du brattkort/ledkort. Dette kan du få ved å ta brattkorttest. Trenger du kurs finner du kursoversikten vår her Grunnkurs. Vi arrangerer for tiden grunnkurs på Sluppen og Stjørdal. De høyeste veggene på Sluppen er 20 meter. Du trenger tau på ca. 50 meter. Har du ikke tau kan det leies for 50,- i resepsjonen. Ønsker du å kjøpe har vi et godt utvalg av tau i butikken vår.

Trenger jeg forkunnskaper for å klatre på Grip?

Neida, du trenger ingen forkunnskaper for å klatre hos oss. Det er skikkelig lavterskel og passer for alle. Er du usikker hjelper de i resepsjonen deg mer enn gjerne i gang.

Kan jeg ta med barna på klatring?

Jepp. Vi har et morsomt lekerom for de aller minste barna også. Her finner du spennende ganger å krype inn i og rutsjebaner for å komme seg ned igjen. I tillegg finner du en fin barnevegg på seks meter med mange selvsikrere med ruter av forskjellig vanskelighetsgrader. Her er det morsomme og kreative ruter for barn helt ned i treårsalderen.

Husk å passe godt på barna i klatrehallen. De minste barna skal ikke oppholde seg på fallsikringene ute i klatrehallen. Om de løper rundt ute i selve klatrehallen kan de få fallende klatrer oppå seg. For å være alene på klatring må barna ha fylt 12 år.