Kom i gang

Velkommen til Trondheim Klatresenter. Vi er det største buldresenter i Norge, og tilbyr fantastisk klatring for liten og stor. Vi har eget buldrerom for barn hvor vi skrur buldreproblemer som passer for de som ikke når så langt. Det finnes også en tauvegg i senteret, men hovedvekten av klatringen er buldring.

Det er lett å komme igang med klatring. I buldring trenger du hverken klatrekurs eller dyrt utstyr. Det er bare å komme innom og sette i gang. Spør i resepsjonen dersom du trenger litt oppstartshjelp. Klatresko får du leid i hallen.

Vi skrur mye, rundt en 30 – 40 problemer i uka. Og det finnes mange buldreproblemer, med barnerommet så er det ca. 300. Problemer av alle vanskelighetsgrader. Er du nybegynner så finner du deg til rette, og for den erfarne, “sterkingen”, så har vi problemer som også han vil slite med.

Dersom du ønsker å ta klatrekurs så arrangerer vi alt fra gunnleggende kurs til avanserte kurs i fjellet.

Ønsker du en liten introduksjon til klatring med veiledning, meld deg på vår ‘Prøv klatring’. Da får du veiledning og hjelp av en instruktør.

Vi ønsker å tilby klatring som trening, og det finnes også en del strykeapparater i hallen. Og ikke minst, ett godt campus brett!

Kaffe er gratis!

Barneklatring

Vi har eget barnerom i hallen hvor vi skru klatreproblemer tilpasset barn. Det er samme gradering som ute i hallen, men problemene er laget for barn. Kortere avstand melloim takene, og ikke så bratt klatring. Passer for både barn og voksne!