mestring-bevegelse-fellseskap

Kontakt oss

LIKE VED MATHALLEN LAGER 11 OG AUSTMANN BRYGGERI FINNER DU 2000 KVADRAMETER MED BULDRING, BARNEKLATRING OG GOD STEMNING.

Hvordan reise til Grip Sluppen

Det er enkelt å komme seg til Grip Sluppen, uavhengig av om du kommer med bil, buss, trillende på sykkel eller ruslende til fots.

Telefon resepsjon

+47 477 87 811

sykkel

Bysykkelparkering i Sluppenvegen, rett ved Lager11.

buss

Metrobusslinjene 1 og 2

Fra sentrum: Du går av på holdeplass Kroppanbrua. Følg gå- og sykkelsti langs E6 tilbake mot Sluppen og gå undergangen til Sluppen, du har Lager11 på venstre hånd når du kommer opp fra undergangen. Det tar 8 minutter til fots.

Fra Sluppen: Du benytter holdeplassen Sluppen 1 mot sentrum. Fra Lager11, følg gå- og sykkelvei fra Sluppenvegen mot undergang i retning Siemens, til holdeplassen på østsiden av E6. Det tar 7 minutter til fots.

Busslinje 10 og 73

Fra sentrum: Gå av på holdeplassen Nidarvoll skole. Følg Sluppenvegen, og du vil etter 6 minutters gange få Lager11 på høyre hånd, (og Austmann på venstre hånd).

Fra Sluppen: Det tar 6 minutter å gå Sluppenvegen til holdeplassen Nidarvoll skole i Bratsbergvegen.

Bil
Kommer du med bil, bruk parkeringsplass merket P50. Ta av ved Sluppenvegen 5 til stor gruslagt parkeringsplass (merket P50). Her kan du parkere gratis etter kl 16.00 på hverdager og hele lørdag og søndag. På hverdager fram til kl 16.00 er det ikke mulig å parkere her. Da kan parkering på oppmerkede plasser i Sluppenvegen benyttes mot gebyr. Plasser merket med rullestol kan benyttes av de med gyldig HC-bevis.

Grip Sluppen

Sluppenvegen 11

7037 Trondheim

grip

kontaktskjema

8 + 2 =