Bli en bedre klatrer

kurs og trening

kurs

Vi tilbyr en rekke kurs. Tau eller buldring, inne eller ute, nybegynner eller ekspert; vi har noe for enhver smak! Merk at Norges Klatreforbund har revidert brattkortordningen, og den består av to nivåer – topptaukort og ledkort. Alle våre instruktører er opplært og godkjent for den nye ordningen. Og du, dersom du tar Grunnkurs inne (brattkortkurs) hos oss så får du 7 dager gratis klatring etter kurset. Flere kurs.

treningsgrupper

Vi tilbyr en fast treningsøkt i uka med våre kompetente trenere. Du kan være nybegynner eller litt mer erfaren og vi skal klare å hjelpe deg til å finne klatreglede og bli en bedre klatrer. Høstens grupper er dessverre fullbooket på Leangen og Sluppen men på Stjørdal er det fortsatt ledige plasser. 

personlig trening

Grip tilbyr kurs og veiledning i klatreteknikk for de som ønsker å løfte nivået sitt og bli en bedre klatrer. Vi samarbeider med dyktige instruktører på området

events

Om det er for en bedrift, vennegjeng, skoleklasse eller et idrettslag, kan vi tilby en opplevelse utenom det vanlige. En sosial event kan kombineres med en tur på Lager 11 for en matbit og drikke eller med en tur på Austmann. Kontakt oss om du ønsker ett tilbud!

kurs for alle

Vi har et kurs for deg, uansett alder, ferdighetsnivå eller funksjonsgrad.

Under ser du tre eksempler på noen av våre kurs. Se her for Flere Kurs! Påmelding vil du kunne gjøre via sidene. Er du allerede påmeldt et kurs, frykt ikke, vi har ikke glemt deg!

prøv klatring

Er du nysgjerrig på klatring og har lyst til å finne ut om dette er noe for deg? På kurset Prøv Klatring får du muligheten til å klatre i tauveggen og buldre på de flotte buldreveggene våre med instruktør. Du blir sikret av øvde klatrere og får gode råd om hvordan man beveger seg i bratt lende. Dette er en bra måte å teste deg selv, få en fin opplevelse og kanskje starte et klatreliv.

leding på naturlige sikringer

Ønsker du friheten ved å kunne klatre på dine egne sikringer? Kurset gir deg kunnskaper til å kunne lede selv på naturlig sikrede ruter i fjellet. Det tar for seg plassering av naturlige sikringsmidler, setting av standplass, ledklatring på kiler,  taulagsrutiner, klatring av flertaulengders ruter og spesielle hensyn ved klatring i fjellet.

 personlig trening

Grip Klatring tilbyr enkelttimer med personlig veiledning.  Her vil du få spesifikk veiledning innen ønsket fokusområde. Tema kan f.eks være fingertrening, dynamiske bevegelser, balanse, styrketrening, osv. Våre dyktige instruktører forbereder aktuelle buldre og øvelser til ditt spesifikke nivå og ønsket tema slik at timen blir svært produktiv.