mestring – bevegelse – felleskap

kurs Sluppen

kurs for alle

I september åpner utvidelsen av senteret på Sluppen.  I tillegg 800m2 med tauklatring vil det også komme en ny treningsavdeling. Tauhallen inneholder hele 70 bolterekker, 22 selvsikrere og en kursvegg. Hovedveggen (konkurranseveggen) blir 20 meter høy. Så her skal pumpen få kjørt seg. Vi gleder oss stort til å gjennomføre kurs på den flunkende nyee klatreveggen på Sluppen.

gRUNNKURS

Dette kurset gir deg kunnskap til å sikre en klatrer på led på en trygg måte og også klatre trygt selv. Kurset bygger på metodesettet som er utarbeidet av Norges Klatreforbund og ender opp i Brattkortprøven.

Brattkort kreves hvis du skal sikre andre klatrere i våre anlegg, og i de aller fleste klatresentrene i Norden.

Det vil være maksimalt 6 deltakere pr. instruktør på kurset. Vi trenger minimum tre deltakere for å gjennomføre kurset, men det hender vi gjennomfører med bare to også. Du vil få beskjed i rimelig tid hvis vi ikke får det til.

Om du ikke er medlem får du syv dagers gratis klatring i senteret. Krav: Minimum 13 år, godkjenning fra foresatte inntil fylte 18 år. Kurset er på 8 timer fordelt på to kvelder.

Pris: 1500,- Inkl. Brattkortprøve, inngang og lån av nødvendig utstyr.

PRØV KLATRING

Er du nysgjerrig på klatring og har lyst til å finne ut om dette er noe for deg? I kurset prøv klatring  får du muligheten til å klatre i tauveggen og buldre på de flotte buldreveggene våre med instruktør og får gode råd om hvordan man beveger seg i bratt lende. Dette er en bra måte å teste deg selv, få en fin opplevelse og kanskje starte et klatreliv.

Tauklatring og buldring i 2 timer med instruktør. 

Pris: 300,- Inkluderer inngang og lån av nødvendig utstyr

 

OPPFRISKINGSKURS

For deg som har klatret før, men trenger en oppfriskning før sikringskortprøven (ledkortet). Kurset blir kjørt som dag 1 av grunnkurs inne. Meld degpå grunnkurs inne, og skrive at du ønsker kun oppfriskningskurs i kommentarfeltet!

https://www.kursagenten.no/skole/Grip-Klatring