fbpx

Sommercamp 2020

Nok en gang inviterer vi Trondheims klatreinteresserte barn og unge til en ukes intensiv klatreopplevelse i klatresenteret og på klipper rundt byen. Mens de voksne må jobbe og slite i sommervarmen, er det ingen grunn til at barna skal gå hjemme og sture. Bli med på klatreCamp og lær og opplev klatresportens gleder. Mye moro med nye og gamle venner. Alder fra barneskolealder.

NNB!En uke med klatring, friluftsliv, lek og moro. Vi fokuserer på å skape klatreglede hos de unge og ønsker at de skal bryte sine egne grenser innenfor trygge rammer. Om de er erfarne klatrere, nybegynnere eller aldri har klatret før, skal vi finne gode utfordringer med variert aktivitet. Vi har etter hvert opparbeidet oss god kompetanse på barne- og ungdomsarbeid innen klatring, og er stolte over kvaliteten på tilbudet vårt.

Vi arrangerer sommercamp i uke 26, 32 og 33 denne sommeren. Vi har satt en grense på 12 deltakere hver uke for å sikre best mulig oppfølging for barna.

Om dere ønsker ytterligere info, klikk dere inn på lenken til venstre .

NB! Siden det  er en viss usikkert rundt korona denne sommeren skjer betaling ved oppmøte. Påmeldingen er likevel bindene så fremt vi får lov til å gjennomføre.