mestring-bevegelse-felleskap

klatre-

bursdag

FEIRE BURSDAGEN DIN MED KLATRING OG LEK I VÅRT FINE BARNEROM! BURSDAGEN VARER I TO TIMER OG DERE VELGER SELV OM DERE VIL spise før eller etter klatring og lek.

Klatrebursdagen for alle klatreglade og lekelystne barn. Inviter vennene dine til en opplevelsebursdag på Grip Klatring. Bursdagen varer i to timer og dere disponerer bursdagsrommet før dere klatrer. Dette rommet kan dere disponere gjennom hele bursdagen. Her finner dere kun hybelkomfyr. Pynt, tallerken, bestikk og kokeytstyr må dere ta med selv. Dere velger selv om dere vil spise før eller etter klatring, lek og moro.
Det anbefales at man er en voksen pr. fem barn, men det kommer selvfølgelig ann på alder til barna.

Pris: 190,- pr. barn. Dette inkluderer lån av bursdagsrom og leie av sele. Barna må ha med innesko selv, da vi ikke har nok klatresko til alle.

Selvsikrerne kan fint brukes på egen hånd etter en kjapp opplæring av personalet i resepsjonen. Ønsker man likevel instruktør kommer et tillegg på 800,-. Da låser vi inn bursdagsgavene, og barna må løse oppgaver for å få koden til kista.
Det er mulig å bestille pizza fra en pizzeria og få det levert til Grip Stjørdal. Dette avtaler dere selv med pizzeriaen.

Send en e-post til oss  for forespørsel

Tidspunkter

Torsdager:   17:00 eller senere

Fredager:     17:00  eller senere

Lørdager:     15:00 eller senere

Søndager     15:00 eller senere

Ferier: Alle dager – alle klokkelsett

Pris

190,- pr. barn. Inkludert er leie av bursdagsrom og klatresele.