faste grupper med trener

ukentlig trening

Vi tilbyr en fast treningsøkt i uka med våre kompetente trenere. Du kan være nybegynner eller litt mer erfaren og vi skal klare å hjelpe deg til å finne klatreglede og bli en bedre klatrer. 

det eneste du trenger er motivasjon

Treningsgrupper

Treningsavgiften inkluderer inngang i senteret, en engasjert trener med et bra treningsopplegg, klatreutstyr som tau, sele, og brems. Vi anbefaler at dere har eget utstyr etter hvert, men det eneste dere må ordne med selv fra start, er klatresko og kalk. Barn på knøtteklatring trenger ikke sko i starten.

Som deltakere i treningsgruppene våre, får dere 10% rabatt på klatreutstyr i butikken.

Dersom man blir med underveis i semesteret, avregnes prisen mot gjenstående antall økter.

Vi åpner for maksimalt 12 deltakere på hver gruppe, 10 på knøttegruppa. Dette er for å holde så høy kvalitet som mulig på treninga. og ikke minst viktig for å ivareta sikkerhet. Det er derfor IKKE mulig å åpne opp for flere deltakere enn 12 dersom gruppa blir full. Det er mulig å melde seg på venteliste. Om du ønsker å delta på vårens grupper, meld deg på venteliste så tar vi kontakt om kort tid!

Treningsgrupper

Knøtte 5 – 7 år. Pris 2400,- for hele semesteret

Barn 8 – 11 år. Pris 2900,- for hele semesteret

Ungdom 12 – 16 år. Pris 3100,- for hele semesteret

 

hvem er vi?

Torstein Kjøglum. Sterk og ung klatrer 

Sanna Kvande Malmo. Startet å klatre her på Grip da vi åpnet.  

.Jeanette Wagelid har klatret i over 25 år, og har en lidenskap for  sporten. Hun har lang erfaring som trener, først innen svømming, deretter klatring. Hun er utdannet lærer og spesialpedagog, og er genuint interessert i klatring.