faste grupper med trener

ukentlig trening

Vi tilbyr en fast treningsøkt i uka med våre kompetente trenere. Du kan være nybegynner eller litt mer erfaren og vi skal klare å hjelpe deg til å finne klatreglede og bli en bedre klatrer. 

det eneste du trenger er motivasjon

Treningsgrupper

Treningsavgiften inkluderer inngang i senteret, en engasjert trener med et bra treningsopplegg, klatreutstyr som tau, sele, og brems. Vi anbefaler at dere har eget utstyr etter hvert, men det eneste dere må ordne med selv fra start, er klatresko og kalk. Barn på knøtteklatring trenger ikke sko i starten.

Som deltakere i treningsgruppene våre, får dere 20% rabatt på klatreutstyr i butikken og halv pris på inngang i senteret fra semesterstart til semesterslutt.

Dersom man blir med underveis i semesteret, avregnes prisen mot gjenstående antall økter.

Vi åpner for maksimalt 10 deltakere på hver gruppe. Dette er for å holde så høy kvalitet som mulig på treninga. og ikke minst viktig for å ivareta sikkerhet. Det er derfor IKKE mulig å åpne opp for flere deltakere enn 10 dersom gruppa blir full. Det er mulig å melde seg på venteliste. Om du ønsker å delta på vårens grupper, meld deg på venteliste så tar vi kontakt om kort tid!

Treningsgrupper barn/ungdom

Knøtte 6 – 9 år. Pris 2200,- for hele semesteret

Barn 8 – 11 år. Pris 2900,- for hele semesteret

Ungdom 12 – 16 år. Pris 3100,- for hele semesteret

 

Treningsgrupper for voksne

Opplegget på voksengruppa tilpasses nivå og ønske til deltakerne. I hovedsak trener vi sammen og man får tips og råd for å forbedre seg som klatrer. Treneren lager også et treningsopplegg dersom man ønsker det. Ikke minst er dette en sosial gruppe der man får seg klatrevenner man kan trene sammen med på egenhånd også. Priser er 150,- per trening ordinær og 100,- per trening for medlemmer. Aldersgrensen er 18 år.

 Gratis første trening!

hvem er vi?

Torstein Kjøglum. Sterk og ung klatrer 

Sanna Kvande Malmo. Startet å klatre her på Grip da vi åpnet.