Faste grupper med trener

ukentlig trening

Vi tilbyr en fast treningsøkt i uka med våre kompetente trenere. Du kan være nybegynner eller litt mer erfaren og vi skal klare å hjelpe deg til å finne klatreglede og bli en bedre klatrer. 

treningsgrupper

Årets siste trening er i uke 49. Påmelding til vårens grupper åpner opp 1. desember for de som har gått på gruppe før. E-post med passord blir sendt i løpet av dagen 1.desember. Sjekk spam om dere ikke har mottatt. Påmelding for nye medlemmer åpner 14. desember. Er det fullt på gruppene kan vi dessverre ikke ta inn flere. Dette er også viktig mtp sikkerheten og for at det skal bli mest mulig kvalitet på treningene.

Alle treningsgruppene vil være på Sluppen neste semester.

Treningsavgiften inkluderer inngang i senteret og klatreutstyr som tau, sele, og brems.  Det eneste dere må ordne med selv fra start, er klatresko og kalk. Som deltakere i treningsgruppene våre, får dere 10% rabatt på klatreutstyr i butikken. Ønsker dere ikke å kjøpe klatresko kan de leies for kr. 40,- hver gang.

Husk at påmeldingen er bindende og treningsavgiften refunderes ikke. Blir du forhindret i å delta kan vi være behjelpelig med å finne en erstatter. 

Viderekommen eller nybegynner? Barn/ungdom som ikke har klatret på gruppe før skal meldes på nybegynner. Etter noen semestre kan de gå over til viderekommen. De som er klar for å klatre på viderekommen vil få beskjed fra trener på slutten av semesteret. Navet på gruppen, altså nummeret sier ikke noe om nivå. Det er kun for å skille gruppene.

 

 

det eneste du trenger er motivasjon

barn og ungdom

Barn er for de som er mellom åtte og 12 år. Ungdom er for de som er 12+. Pris 2600,- for hele semesteret.

voksen

Til alle som føler seg voksen nok. Vi kjører i gang denne gruppen om det blir nok påmeldte. Meld dere på under så tar vi kontakt om det blir nok påmeldte. Prisen pr. gang er 150,- for medlemmer  og 200,- for ikke medlemmer. Vi sender faktura ved eventuell oppstart.. Øktene for de voksne varer i 2 timer.